Om oss
Om Spis & Vin
Spis & Vin öppnade först upp dörrarna 2011 på Tyresö golf. Där drevs restaurangen fram t.o.m 2018. Spis & Vin har också funnits sedan 2016 i Stadsparken, Tyresö där restaurangen nu huserar. Restaurangen ägs och drivs av Anders Wessman som tillsammans med sina duktiga medarbetare brinner för mat, dryck och service.
En kort beskrivning av Anders långvariga bakgrund inom restaurangbranschen främst i köket:
- Stallmästaregården, Grand Hôtel och kökschef på Fågelbro Hus.
- Kan stoltsera med tävlingar i professionell matlagning, semifinal i Årets kock, final i Noreskocken samt internationellt i IACC-finalen i Dallas.
- Med många dryckesutbildningar och kursetta i terminskursen restaurant manager så implementeras detta i den dagliga verksamheten i restaurangen.
Vi andra som jobbat länge i restaurangen heter Ankie, Niklas och Tom. Tillsammans har vi tre nästan 100 års erfarenhet av restaurangbranschen. Med våra styrkor och färdigheter så bildar vi ett team som strävar efter toppkvalitet och vill att alla våra gäster ska känna sig hemma hos oss. Vi har så många stammisar att vi tappat räkningen för länge sedan!
Hos oss är också hundar välkomna, både inne och ute!