Senaste nytt hos Spis & Vin

Här är våra senaste nyheterna och arkiv.

 

Gilla oss på vår facebook så får du alltid de senaste nyheterna i ditt nyhetsflöde: www.facebook.com/spisovin

Julbord 2014

Under december serverar vi vårat populära julbord vi kommer också att ha en del av innehållet t.ex sillar och senaper till försäljning.
Se till att boka bord i tid för ifjol hade vi fullt på de flesta sittningarna.

Från och med april kommer vi att öppna våran lunchservering en timme tidigare d.v.s kl. 10.00. Vi hoppas att det kan glädja många av er som har lite tidigare lunchvanor.

Läs hela inlägget »

Fredagkväll den 14/2 har vi premiär på nya vårmenyn, vi öppnar därmed upp fredag- och lördagkvällar från kl 17.

Boka bord på 742 80 00 eller bokning@spisovin.se

Läs hela inlägget »

Idag serverar vi som vanligt massvis med godsaker, bland annat högrev stekt i bit över natten med svartpepparsås, bakad lök & potatisstomp - något som en av våra härliga stammisar Lotta önskade förra veckan - självklart sätter vi den på menyn igen.

Eftersom vi vet var Lotta jobbar såg vi även till...   Läs mer på www.facebook.com/spisovin


Läs hela inlägget »

Och det gör vi med att prova några av de
smarriga 11 sill- och strömmingssorterna som kommer finnas på julbordet

Vi har även en fullbokad jazzkväll ikväll och på onsdag drar julborden igång. Finns fortfarande några ströplatser här och där så maila oss eller ring 08-742 80 00 för att boka bord. Välkomna!

Läs hela inlägget »

Idag var Miljö & Hälsa på besök och vi fick återigen ingen som helst anmärkning. "Den perfekta restaurangen" fick vi som betyg till och med. Det är som vi alltid har sagt - du får det du betalar för.

Det är lätt att stirra sig blind på priser mm men verkar något väldigt billigt finns det ofta (flera) anledningar till det. Vi gillar kvalité och vill att våra gäster ska känna att de får det de betalar för och lite till.

Något som inte är billigt men definitivt inte dyrt heller är vårt julbord, det finns platser kvar men de går åt i en herrans fart så kika på förstasidan för uppdaterad info om datum. förstasidan

Läs hela inlägget »

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

En stor rubrik.