Varje vardag serverar vi lunch mellan klockan 10 - 14

 
Dagens lunch 110:-
Take away 100:-

 

Lunch v. 34


måndag 19/8
Ugnsbakad torskfilé med rostade rödbetor, kapris och brynt smör
Kokt rimmad oxbringa med potatis- och selleristomp, senap och picklade morötter

tisdag 20/8
Pocherad rödspätta med vitvinsås samt potatis- och prästostpuré
Kalvtri-tip med äppelsky, spetskål och rostad mandelpotatis

onsdag 21/8
Ugnsbakad kolja med krossade morötter, brynt rosmarinsmör och picklad rödlök
Coq au vin med champinjoner, rökt sidfläsk och potatispuré

torsdag22/8
Halstrad lax med skarpsås, kokt potatis och krispig sallad
Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och senap

fredag 23/8
Fisk- och skaldjursgryta med aioli och färska bönor
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör


Veckans sallad:
Sallad med linser, bulgur, kräftstjärtar och citron- och dillcréme
Veckans vegetariska:
Pasta arrabiata med mozarella och örtkrutonger

                                          

Vi är ett flexibelt kök och löser gärna era önskemål angående kostpreferenser. Fråga oss om ni är allergiska så talar vi om vad ni kan eller inte kan äta och ordnar självklart så att ni inte behöver gå hungriga ifrån oss!

Välkomna!