Lunch

Varje vardag serverar vi dagens lunch mellan 10 - 14
Dagens lunch 110
Take away      100

v. 8

 
måndag 17/2
Halstrad lax med tryffelstuvad spetskål, ångade rotfrukter & citron
Jamaikansk jerkchicken med sötpotatisstomp & lime- & myntayoghurt

tisdag 18/2
Spissotad kolja med brynt rosmarinsmör, pepparrot & hackade räkor
Fläsksida "Korean BBQ-style" med jasminris, srirachacrème & kimchi
               
onsdag 19/2
Pocherad lubbfilé med kall romsås, kokt potatis & baconstekt brysselkål
Biff lindström med rotfrukter, kaprissky, persiljecrème & saltgurka

torsdag 20/2
Torskrygg med västerbottenostsås, krispig jordärtskocka & potatis   
Lammkorv med rostade betor, grönkål, chevrécrème & balsamicosky

fredag 21/2
Fisk- & skaldjursgryta med chili & blodapelsin, aioli, fänkål & krutonger
Wallenbergare med potatispuré, lingon, gröna ärtor & brynt smör

                                          

Vi är ett flexibelt kök och löser gärna era önskemål angående kostpreferenser. Fråga oss om ni är allergiska så talar vi om vad ni kan eller inte kan äta och ordnar självklart så att ni inte behöver gå hungriga ifrån oss!

Välkomna!




Veckans pasta
Ricotta- & spenatfylld tortellini med basilikapesto & ricotta

Veckans veg:
Toms vegetariska låda med chilicrème & pumpakärnor