Varje vardag serverar vi lunch mellan klockan 10 - 14

 
Dagens lunch 110:-
Take away 100:-


Lunch v. 17


måndag 22/4
Annandag Påsk (stängt)

tisdag 23/4
Torskfilé med hackat ägg, räkor, pepparrot & brynt smör
Bouef Bourguignon med potatisstomp, rökt fläsk & champinjoner


onsdag 24/4
Inkokt lax med dillmajonnäs & kokt färsk potatis  
BBQ-rubbad fläskkarré med bbq-sås, jalapeñocoleslaw & rotfrukter


torsdag 25/4
Pocherad flubdrafilé med kall romsås & stompad potatis med västerbottensost  
Kycklingcurry med koksgrädde & jasmineris  


fredag 26/4
Fisk- & skaldjursgryta med chili, saffransaioli & fänkålscrudite
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor & brynt smör


Veckans pasta:
Tomat- & mozzarellafylld ravioli med tomatpesto, mozzarella & grädde

Veckans veg:
Bönbiffar med ört- & avokadocrème & rostade rotfrukter


 

Vi är ett flexibelt kök och löser gärna era önskemål angående kostpreferenser. Fråga oss om ni är allergiska så talar vi om vad ni kan eller inte kan äta och ordnar självklart så att ni inte behöver gå hungriga ifrån oss!

Välkomna!