Lunch v. 8

Varje vardag serverar vi lunch mellan klockan 10 - 14


Dagens lunch 110:-
Take away 100:-



måndag 18/2
Pocherad koljafilé med ägg, pepparrot, brynt dillsmör & potatis
Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka och rostad potatis

tisdag 19/2
Inkokt lax med dillmajonnäs & purjolöksaska
Isterband med inlagda rödbetor, hemmagjord senap & stuvad potatis

onsdag 20/2
Flundrafilé med skaldjurssås, vintersallad & potatispuré
Jerkkryddad kyckling med sötpotatis & karibisk salsa

torsdag 21/2
Fishcakes med röd curry, koriander & kokos
Rödvinsbrässerad oxbringa med tryffelsky & potatisgratäng

fredag 22/2
Fisk- & skaldjursgryta med pimentoaioli & morötter
Slottsstek med anjovisgrädde & svarta vinbär

Veckans pasta: Pasta Penne i krämig paprikasås med lammkorv och kikärter
Veckans veg: Svartbönburgare med picklad rödkål, sötpotatis & briochbröd
 

Vi är ett flexibelt kök och löser gärna era önskemål angående kostpreferenser. Fråga oss om ni är allergiska så talar vi om vad ni kan eller inte kan äta och ordnar självklart så att ni inte behöver gå hungriga ifrån oss!

Välkomna!