Lunch v. 50

Varje vardag serverar vi lunch mellan klockan 10 - 14


Dagens lunch 110:-
Take away 100:-

 

måndag 10/12

Torskfilé med dillkokt färskpotatis, hackat ägg & brynt smör
Texas Chiligryta med bönor, jasmineris & yoghurt

tisdag 11/12
Laxfilé med rostad potatis, chilicreme & garipicklad gurka
Fläskbog med rotmos, pepparrotssås & senap

onsdag 12/12
Citron- & mandelbakad flundra med vitvinssås & potatisstomp
Confiterat kyckling med tryfferad matvete-otto, äppelcidersås & kapris

torsdag 13/12
Rimmad kolja med betor, honungsrostad palsternacka & citronsås
Timjansfärsbiff med caponata, tzatziki & papas arugadas

fredag 14/12
Fisk- & skaldjursgryta m. saffransaioli & fänkålscrudité
Skomakarlåda på Tri-tip med bacon, ostronskivling, rödvinssky & potatispuré

Veckans pasta: Svampfylld ravioli med svampsås & Coppa di Parma

Veckans veg: Halloumi Masala med jasmineris & spenat
 

Vi är ett flexibelt kök och löser gärna era önskemål angående kostpreferenser. Fråga oss om ni är allergiska så talar vi om vad ni kan eller inte kan äta och ordnar självklart så att ni inte behöver gå hungriga ifrån oss!

Välkomna!