Spis & Vin ♥ fester & bröllop

Det gör vi, för vi vet att vi kan skapa ramarna för att ni ska få en så minnesvärd kväll som ni är ute efter.

Restaurangen ligger vid Tyresö Golfbana och vi kan erbjuda festlokal och mat för alla tillfällen, stort som litet, tjusigt som avslappnat.
Vi kan hjälpa till med allt från födelsedagsfest, bröllop, studentmottagning, barnkalas, doplunch, begravningsfika, till mindre möten, konferens och representationsmiddag.

Nedan finns lite information och menyförslag, kontakta oss för att få ett personligt förslag på  08-742 80 00 / bokning@spisovin.se

Bröllop & Vigsel
Läs mer information om bröllop här >>

Festmeny
Ni kan välja mellan våra menyförslag eller så skräddarsyr vi ett förslag utifrån era önskemål. Se våra menyförslag här >>

Dopfika, begravningsfika etc? Se våra fikapaket här >>

Catering
Självklart kan ni också boka catering från oss.
Se våra cateringbufféförslag här >>

Vi kan även hjälpa till med att hyra DJ.
 Kontakta oss på: 08-742 80 00 /  bokning@spisovin.se

Citat gäster

"Festen var väldigt lyckad och supergod mat. Alla var väldigt nöjda med mat och service och många som berömde personalen och tyckte det var så trevligt så jag får verkligen tacka för bra upplägg."

 

Maria, 50-årsfest

  

"Tack för en underbar middag med mycket goda viner till! Både vi och våra vänner var mer än nöjda! En eloge också till den trevliga och lyhörda serveringspersonalen!"

Eva & Lennart, bröllopsmiddag

"Tusen tusen tack för en helt fantastiskt bra kväll i fredags. Maten, lokalen och all personal var otroligt bra och vi är supernöjda."

Anita & Peter, 60-års fest

"Varmt tack för att ni gjorde vår fest så lyckad i lördags! Vilket födelsedagskalas det blev. Allting flöt på så bra, vi kände oss så väl omhändertagna, servicen var perfekt och våra gäster stortrivdes. Alla har lovordat maten som var helt fantastisk god."

Bengt & Gunilla, 50-års fest

"Vi hade en toppenkväll och alla var jättenöjda. Vill också påpeka att maten gjorde superintryck på alla, det var en riktig "snackis" hos gästerna. Än en gång ett jättetack från en supernöjd kund!"

Johan & Maria, 50-års fest

"Vi hade en bra dialog med er om våra önskemål inför årsmöte, presskonferens och kickoff-fest. Er erfarenhet kring de olika delarna gjorde förarbetet enkelt. Att genomförandet sedan gick hur bra som helst kändes inte förvånande. Trevlig personal, god mat och personligt bemötande ger såklart extra plus. Vi ser fram emot att göra fler arrangemang hos Er, eller rättare sagt MED Er, för det var just så det kändes, er involvering i vår fest, skapade den bästa upplevelsen. Tack!"

Markus Magnell, ordförande Tyresö Royal Crowns, kickoff