Festmeny 2017

Pris för tre rättersmeny 450:-

Vi kan även skräddarsy ett paket enligt era önskemål


Förrätt

Räk- och kräftröra med kummin och o.p på smörstekt toast och späda salladsskott

Sotad Salmalax med pepparrotsterrin på färskost, sojatapioka och blandad krasse

Marinerad flankstek med variation på betor, rökt majonnäs och hyvlad hårdost

Varmrätt

Skinnstekt torskrygg med krämig potatisstomp, rödbetor,
edamamebönor och sås på vattenkrasse 

Confiterad röding med hummermajonnäs, sotad avokado,
tomat och purjolök

Kalvytterfilé med palsternackscrème, rostad palsternacka och råstekt kål, serveras med portvinsås och friterad svartrot 

Helstekt oxfilé med rotfrukter i press, späda morötter, svartpepparsky, brynt lökcréme, rostad lök och syrad lök

Dessert

Rulltårta med hallonmousse, salt mjölkchokladkräm och hallonsorbet

Mörk chokladterrin med pecannötskola, chokladsorbet och apelsincurd

Citronsorbet med limoncello efter maten och chokladbit till kaffet
Sotad Salmalax med pepparrotsterrin på färskost, sojatapioka och blandad krasse
Sotad Salmalax med pepparrotsterrin på färskost, sojatapioka och blandad krasse